Post by almascountfito on Feb 3, 2022 9:30:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potraga za katapultom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potraga za katapultom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više kristala ▞▞▞
▞▞▞ Potraga za katapultom 2022 version ▞▞▞
Dobar način da provedete nekoliko minuta dnevno da ubijete vrijeme i lako razumljivo zabavite se za igru
Ova igra je dobra alternativa igri poput Angry Birds. Aplikacija se ne ruši, igranje je lako shvatiti, a grafika je prilično dobra.
Super igra i osjećam se tako opušteno kad igram ovo ..strano ..savršeno👌👌👌
Ekscentrično, ali slatko i zabavno za djecu
Lako do sada, tek počelo. Zabavno zabavno.
Loše
Podsjeća me na originalne igre s grafikom poput crtića, prilično je zabavno
Zabavno je hvala
2012 - IT Obrazovanje
Vrlo dobra igra za igranje. Sastoji se od 3D grafike
107 Gadgeti do 66 eura 153 Vijesti iz svijeta igara se osmjehnete i... πto Êete dobiti? Mi znamo! ... potrazi za znaËajkama koje otkrivaju umjetnikov
Volio sam igrati igrice, za mene je to dobar način da se opustim.
Trenutno igram ovu igricu i prilično je zabavna
Nemojte preuzimati ovaj ako vam se ne sviđaju oglasi koji su vremenski ograničeni, gumb za povratak je onemogućen dok mu 'oni' ne dopuste da radi. Pobunite se protiv vremenski ograničenih oglasa, nemojte ih koristiti.
Što radi Dash Potraga najbolja igranje na tabletu - brza igra. ... Nastavlja naš popis Angry Birds 2 - nastavak legendarne arkadne igre o ratu ljute ptice i
Nakon što ste došli do razine 430, igra se samo vratila na razinu 1. Što se događa dečki. I baš kad sam razmišljao kako je ovo dobra igra, zagrebi to, BILO.... Možeš li me vratiti tamo gdje sam stao? Došao sam do razine 430 ili otprilike i to me vraća na razinu 1. Iritantno! Molim vas, možete li me vratiti. Hvala vam
Ne mogu stvarno dati recenziju jer sam tek počeo igrati ovu igru
mislim da je frpact igra slobodnog vremena
Sada mi se ovaj sviđa. Malo je kao Angry Bird, ali u redu je. Volim ovaj tip. Jedina stvar koju sam primijetio je da sam igrao tek nakon razine s pticom prevrtačem i samo jednom me prekinuo oglas. Hvala vam.
Bio sam na razini oko 150 i iz nekog razloga me to vratilo na razinu 1
Ugodne značajke i umjetnička djela, a ponovno izazovi mogu biti dodatna zabava. Dobro uživanje.
Lijepo
Volite ovu igru čak i sa svim dodacima i dalje je odlična igra.
Sjajan način da prođete na nekoliko minuta...
Brzo i smiješno
Dođem do razine 308, igram više razina do 315 i igra se vraća na 308!
T h hahyy shs ushs
ne radi na mom mboxu....
Pronašao sam igru nakon mnogo pretraživanja. Sada sam jako sretan. A ovo je vrlo zabavna igra. Govorim iz Bangladeša
Provedite više vremena gledajući reklame nego stvarno vrijeme igranja pa se zabavite i doviđenja 👋
Kako sam dešnjak, teško mi je poredati majmuna prstom preko ekrana. U redu ako si ljevoruk. Deinstalirano
Ovisnost o igri. Zabavno je i izazovno. I ima tonu razina. Uživao sam!
Ovo je na neki način dobro, ali ne baš, to je samo pucanje u kamenje koje je vraški dosadno
Tek počinje.
Labav pojam o vremenu igrajući ovu igru
Lijepo, ali tako jednostavno
Sve u svemu, to je napola pristojna igra
W3s4d
Čini se prilično dobro, ali postoji prekid. Pauza bez odgovora, spor povratak. Grčevit.