Post by almascountfito on Feb 3, 2022 9:27:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crime Secrets: Crimson Lily ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crime Secrets: Crimson Lily IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ позволяват измами ▞▞▞
▞▞▞ Crime Secrets: Crimson Lily 2022 version ▞▞▞
Мини игрите бяха добри, но играта беше наистина кратка в сравнение с други игри от този разработчик. Плащам месечно, така че получавам една безплатна игра всеки месец и честно казано бях малко разочарован, че използвах месечния си ключ за тази игра. Сюжетът беше добър. Просто много кратко.
Но е доста кратък за мен.. и лесен за игра.. използвайте 1 ден, за да завършите играта... това е да давам 3 звезди
Това е втората игра на artifex mundi, която закупих. И двата пъти, след като стигнах доста далеч в играта, не успява да запази напредъка ми и ме кара да започна отначало. Не мисля, че ще купувам повече игри от тази компания.
„A snake's tale is a unique Puzzle made on iOS and others, ... „Crime Secrets: Crimson Lily is an independent sequel of the 9 Clues series.
Не е толкова добър като другите! Доста разочароващо!
не отговаря на обичайните високи стандарти на artifex. много лесно, без бонус и скучно. ще се поколебаят да купят повече от artifex, ако са с това качество. не бих донесъл, ако знаех.
😀 Далеч за е добре
Много разочарован, платих £3-95 за тази игра и тя е много кратка не само това, но и без бонус игра !!! играх я за 2-ри път
9,59 лв. вкл. ДДС. Crime Secrets: Crimson Lily (Full). 14,40 лв. вкл. ДДС. Endless Fables: The Minotaur's Curse (Full). 14,40 лв. вкл. ДДС.
Приключенски. името на пакета. com.artifexmundi.timemysteries2.gp. ... apk: Unsolved: Mystery Adventure Detective Games · apk: Crime Secrets: Crimson Lily.
Много много добра игра. Като всички ваши игри. Лесни пъзели. Надявам се да дойдат още.
Безплатната част беше добра
Тази игра е гадна! Не ми позволява да играя, докато отворя сейфа! Платих за тази игра, би трябвало да мога да я играя!
Обичам мистериозните игри и тази е най-добрата.👩
THE LAKE HOUSE: CHILDREN OF SILENCE ПОДОБНИ ИГРИ ; Adam Wolfe: Flames of Time game. Adam Wolfe: Flames of Time ; Crime Secrets: Crimson Lily game. Crime Secrets:
Още една кратка игра. Не си струва да теглите!
Аз съм новак в тази игра
词频统计 - Изходен код - Greasy Fork
Средна игра 50//50
Сюжетът е добър. Игра до кратка. С удоволствие следвах уликите.
Не беше зле. Малко към лесно и бавно. По-добри игри са направени от тази компания.
Току-що започна, така че изглежда обещаващо
Продължава да смразява срама
Друг страхотен сюжет от artifex mundi. Играта беше с добра дължина ... 5 звезди
Интересна история. Детективският режим е нов за мен. Все още в началото на играта. Повече по-късно. АКТУАЛИЗИРАНЕ: Повишено до 5 звезди. Историята държеше вниманието ми през цялото време. Някакъв HOG труден. Пъзелите не са невъзможни. Полезна карта. Гласов талант добър. Единственият недостатък не беше бонус.
Въпреки че завърших играта за 2,5 часа, тя се оказа страхотна игра за прекарване на време, докато чакам в hosp. Струва си да се играе веднъж. (Втори път се играе на 9 ноември).
Топ платени Windows Компютър,Мобилно устройство Пъзели и ...
Добре обмислена игра, приятно е да се играе.
Има всичко, което искате в една свиня, страхотен сюжет и др...
Work4aGoodCause.com, a Non-Profit Job Board
продължава да спира
изтегляне 666666666666 от MyCityHighlight AG APK най -новата версия 1.1.10 за устройства с Android. ... Изтегляне На Apk ... Crime Secrets: Crimson Lily.
Range Rover IV
Това ми хареса. Но има някои проблеми с правописа като, в 1 мини игра, имаше ЛУК, който трябваше да се намери, но в списъка пишеше, BOWL.
Изтегляне PCI Public Crime Investigation (com.pciagent) APK 2.1.0 от PCI Agent Developer безплатно (Android). ... Crime Secrets: Crimson Lily (Full) APK
Уэмбо Джозеф - The Secrets of Harry Bright Уэмбо Джозеф - The Choirboys ... Макдональд Джон Данн - Free Fall in Crimson ... Клэр Элис - Whiter than the Lily
Твърде кратка, иначе много добра игра.
Мисля, че това е доста страхотна игра, но й дадох само 4 звезди, защото нямаше бонус игра или дори игри за игра в допълнителната секция, която също липсваше след приключване на играта. Това просто не беше enuf игра за $. Започнахте със страхотна игра.
Crime Secrets: Crimson Lily (Full) Изтегляне на последната версия (1.2) за безплатен .apk - Спрете мистериозния убиец!
Бъги, замръзва при някои изрязани сцени. Харесвам пресъздаването на местопрестъплението. Не отговаря на стандарта на AMs.
Добра история
Добра игра, но малко кратка, след като платите и без бонус глава
Тази игра е много добра! Хареса ми!!