Post by almascountfito on Feb 3, 2022 9:15:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на токени ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Единственият проблем на много добра игра е развиващата се стойност на скъпоценния камък, но рекламите се задържаха, но гледането на реклами е доста скучно
Това е лоша игра, която продължава да стартира, бих й дал 5 звезди, ако не ме разтърси толкова много.
Играта работи, когато започнах да играя напълно добре, хранех драконите си, докато играта просто умря
това е най-добрата игра, в която сте верни да изравните дракони, но е страхотно, ако е лесно, тогава кой ще играе тази игра
Наистина обичам да играя тази игра, защото се забавлява много
Това е наистина забавна игра! Можете да отключите куп дракони! Имам... много дракони, които обичам да печеля всеки път, когато се бия!! Инсталирайте го! Наистина е забавно
ако имаше по-малко реклами ще го оценя с 5 звезди
Преди новата подобрена актуализация на местоположението беше забавно и сега просто пише зареждане и приложението е излязло. Оценявам с 2 звезди
Това е добра игра
Ако успеем да ги хванем като покемони, ще ми хареса. Но сега просто ми харесва
Тези игри се интересуваха. Тези дракони бяха магически. Това не беше опасност
Това е наистина добра игра, която отнема време, за да преминете и да съберете дракони, скъпоценни камъни, монети и храна. Наистина ми харесва, тъй като винаги има игри, битки и дракони за завършване и отглеждане
Харесвам играта, но защо толкова много скъпоценни камъни, за да се развие дракон. Да, лесно е да вземете скъпоценни камъни в ръка, но трябва да гледате толкова много добавки за всички тези скъпоценни камъни. Надявам се, че разбирате и можете да го поправите моля.
Не толкова лошо или не толкова добро
Тази игра има красива графика.И малките дракончета са много сладки
трябва да 999kcoins 999999kgems 9999999k fiood как мога да го върна нормално не харесвам измамени игри, моля, премахнете този бъг или хакнете
Защо това приложение няма да синхронизира запазения ми напредък, за да мога да го инсталирам на другите си устройства? Освен това няма връзка за контакт за поддръжка на клиенти.
Играх тази игра и е добра. Добра игра. И определено не като играта merge dragons.
Преди тази игра беше добра, но сега всичко е свързано с гледане на реклами
Съжалявам, но моля, поправете този бъг, той рестартира изтеглянето, когато достигне 100•\• мразя този бъг уф, ще го оценя с 1 звезда
Хубава игра, но контролите са лоши. Предишната версия е по-добра от тази
След актуализацията беше лошо да накараш бебе да се развива, имаш нужда от 50 скъпоценни камъни🤯😵
Страхотна игра, но отглеждането няма смисъл напр. Костен дракон плюс Костен дракон= Не костен дракон, а нещо като огнен магически дракон?
Предлагам да вземете Dragon City от Socialpoint върху тази игра...много по-проста и забавна с повече дракони и повече разнообразие.
Много добра игра, но има нужда от много скъпоценни камъни, друго е наред
Много лоша игра, моля, обърнете се
Игрите са добри, но повече хора ще играят играта, ако драконът е на монети
Харесвам тази игра, но скъпоценните камъни са невъзможни за получаване! Моделът на дракона е ужасен, но това е добра игра, когато ви е скучно, предполагам
Призрачният дракон Толкова е скъп, че не можете да го купите, а също и драконът с 5 звезди Не ми харесва, но ако всички дракони дойдат На 20 руда ще дам оценка от 5 звезди
Харесвам играта, но рекламите
Харесвам го
Мразя тази игра е като откъсване от Dragon City и не сте изписали правилно „дъга“ или „Йети“! И драконите ви изглеждат странно и имате нужда от скъпоценни камъни, за да развиете драконите си и да купите дракони, моля, не изтегляйте тази игра Dragon City е по-добре. Който не знае защо трябва да използвате скъпоценни камъни, за да купувате или развивате драконите си, защото те просто искат пари, не изтегляйте тази игра, това е просто загуба на време и пари ТАЗИ ИГРА Е ЗА ГУБЕЩИ И Е НАЙ-ГЛУПАТА ИГРА, КОЯТО СЪЩО ВИДЯ В ЖИВОТА МИ
Мислех, че графиката ще бъде страхотна, но неееее (основният проблем)
Страхотна графика на играта е добра. Контролите са много добри, не са лоши. Обичам играта, искам да има сини очи, бял дракон
Защо се бият автоматично? Трябва да ни позволи да контролираме драконите си, когато се бием
Същото е като легендите за дракономанията
Надим Нади Нади
Добър ден добро утро добра игра
Харесвам играта, защото мога да гледам реклами безплатно и да взема безплатни скъпоценни камъни и ключове за сандъка, но отнема десет минути, но е толкова забавно да се играе
Тази игра е забавна. Това е основно офлайн версията на Dragon City. Трябва да кажа, че се забавлявам много с тази игра, но ми се иска да можете да изберете кой от вашите дракони да атакува кой от противниците дракони. Особено харесвам факта, че можете да гледате определени видеоклипове с награди офлайн за награди. Горещо препоръчвам тази игра.
Това е много много добра игра и в този дракон има и има 3 битка име 1 Следваща битка 2 Пещера на еволюцията 3 Турнир и в Турнир 3 битка има ли 1 7 времева битка ще получите дракон 10 пъти битка ще получите дракон 15-кратна битка ще получите дракон и биенето е там и съпругът е там и моля, дайте ми лунен дракон, неговото име е лунен дракон
Харесвам и играта ти, но имам проблем 1. Записва се, когато я играх и когато отида до моя късметлия пачър, аз я пуснах и когато я отворих играх я 1-3 часа и зареждам мобилния си телефон и така излязох, за да я играя отново, но когато го отворя, екранът ми е черен и ме изхвърли от играта 2. Има толкова много реклами, можете ли да премахнете добавките и да коригирате грешките на тази игра и можете ли да добавите дизайн или сгради, за да проектирате моята дом на дракон
Обичам тази игра толкова много и русалката и приказния дракон, и двете са толкова страхотни, така че изтеглям тази игра за 10-ти път и винаги правя тези видове игри и давам 5 звезди на тази игра
Обичам това, но най-вече това, което харесвам, е прекрасните везни. И elermertronic Dragon е най-добрият.
Играта е добра в началото, но след това не можах да премина ниво 62
Току-що инсталиран. Исках да играя, щракнах върху иконата, но не работи. деинсталирай
Закъснения и сривове
Не са търсени проблеми
Актуализацията на тази игра е ужасна, но старата версия е по-добра.