Post by almascountfito on Feb 3, 2022 9:00:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale některé zbraně a koně se budou muset soustředit na ovládání. Ovládání při jízdě není dobré.
Miluji vaši hru, ale přidejte nějaké mýty a legendy, více zvířat, větší mapu, pak mě možná napadne dát 5 hvězdiček
Dobrá hra ale hodně reklam
Tato hra je dobrá, ale svět je tak malý. zvětšete jej o obchodní město, policejní stanici, staré město atd. a aktualizovat jako realistickou grafiku a jednu věc, prosím, udělejte vícevrstvý režim
Trochu legrace, ale nelíbilo se mi, že jsi měl nulovou svobodu a všechno se po pár minutách nudilo a když jsi zemřel, musel jsi začít od začátku
Stáhnout kisoft.weightestimator Android App .apk - bez virů, 100% bezpečnost! ... Stažení Pistoleiro do Oeste - West Gunfighter apk
(: cowboys cool nová hra,4 můj synu! Opravdu by mělo mít mnoho her, jako je tato! Potřebuje nějaké bonusové věci do inventáře ty...! Možná aktualizace!!
Hra na mobil West gunfighter. Hra na mobil West gunfighter. 26.4.2018 Akční hry, Android hry · West Gunfighter. V této hře si zahrajete na divokém západě.
Nepřeskočitelná karta nemá žádné tlačítko pro zavření, ale musíte na ni kliknout a znovu a znovu přejít do obchodu playstore, abyste mohli pokračovat ve hře... to je příliš. Něco takového jsem nikde jinde neviděl. Už se nikdy nedotknu hry od vás lidí.
Tato hra je úžasná, ale jde o to, že nepřátele je tak těžké porazit a je tak těžké vydělat peníze na nákup zbraní.
Nejlepší hra 😍😍
West Gunfighter مهكرة - موقع بديل آب لتحميل ... Z Boha zapojení účinek رعاة البقر - العاب سوبر; lebka odložit Vrácení peněz
Pouze jedna hvězda způsobuje, že se snadno nudím, protože musím hrát pouze na stejném místě a ve vesnici. Přidejte další mapy, vesnice, místa a postavy
Kromě množství poškození, které utrpíte kvůli všem nepřátelům, kteří vás střílejí současně, a toho, jak se ovládání zblázní (a ne v dobrém slova smyslu), když se na koni pokoušíte zamířit svou zbraní. Nenávidím, že jakmile jste na koni, kůň se otočí kamkoli se podíváte, a když se pokusíte pohnout vpřed, ovládání se úplně rozseká. Celkově je hra docela úžasná, opravdu bych jí chtěl dát 5⭐, ale ten problém s šíleným ovládáním, když jste na koni, je prostě příliš mnoho.
Je dobré, že bych tomu dal 5 hvězdiček, ale neběží to rychle a nepřítel musí být 0, než zemře, ale každopádně pěkná hra
To je paráda
hra nefunguje pro chromebooky Jen vás nechá pár sekund se rozhlížet v tutoriálu a pak se hra prostě vypne.
1 Guns'n'Glory - Bandité potulující se kobkami; 2 West Gunfighter - Kůň a zbraň. Zaručená zábava; 3 Six-Guns: Gang Showdown - Příběh pro statečné
Opravdu jsem si hru užíval, zpočátku byla dobrá, ale pak se stala opravdu nespravedlivou. Má jen mnoho misí na vysávání mincí, nepřítel měl tisíce hp, ale s nejlepším pancířem moje obrana nepřekročila ani 500. Ovládání bylo spravedlivé a plynulé, ale můžete alespoň přidat možnost automatického odpalu Myslím tím, že mám jen 2 prsty že jo! Ale tam musím ovládat směry, mířit, kupovat náboje, kupovat krevní vaky atd. Zvažte tedy prosím přidání možnosti automatické střelby.
Stáhněte si zdarma West Gunfighter pro Android. Podívejte se na snímky obrazovky, přečtěte si uživatelské recenze a porovnejte její hodnocení.
Hra je dobrá, ale grafika je nízká a mapa je také malá, pokud uděláte grafiku vyšší, pak by tato hra byla populárnější
Stáhnout West Gunfighter 1.12 APK Android com.cg.cowboy
Velmi velmi špatná hra není žádná zábava, pouze jedna mapa a velmi malá mapa jsou tam pouze tři věci 1- jízda na koni 2- střelba 3- zabíjení lidí
Zajímavá hra, ale některé úrovně je obtížné stáhnout. Jak mohu stáhnout úroveň lesa
Super hra doporučuji
stáhnout Wild West Gunfighter – West World Cowboy Games apk nejnovější verzi od zeetech - nejrychlejší - zdarma - bezpečný pro zařízení
Všechny hlavní a vedlejší úkoly jsem dokončil do týdne od instalace, ale díky tomu je hra tak gr8. Nelíbí se mi, protože to miluji Tyto hry mají vše, co je potřeba k vytvoření hry. Bude opraveno Hráč se nemůže schovat jako nepřátelé. Lidé, kteří se zobrazují v reklamě na hru, nejsou ve hře tolik.
Druhý den a druhá strana, ale není to hodnocená a ověřená kopie, rozšiřte kopii a na druhé straně se na tuto fázi podle vašeho výběru podívám několik let a znovu a zbytek je 6sjjchxkv7khpgs být tím nejlepším způsobem, jak tě milovat, abychom byli a
Dobrá hra, ale její zbraně nejsou dobré a její oblečení je velmi drahé
Líbí se mi tato hra. ale měli byste aktualizovat tuto hru přidáním možnosti hodin zpět, protože hodiny nejdou zpět (zpět), díky
Candy Mobile Mám návrh na další aktualizaci, přidejte prosím další možnost do nastavení, přidejte prosím tlačítko pro zamíření a vypnutí, aby hráči mohli mít ruční zaměřování a na rozdíl od zapnutého tlačítka pomoci zamíření nebude cíl uzamčen a hráči mohou mířit sami za sebe, kamkoli chtějí, například na cílovou nohu, ruku nebo jiné části těla. Takže prosím přidejte toto a budu čekat na odpověď, prosím odpovězte brzy, velmi si vážím. Miluju hru❤👍.
Přidejte prosím pákovou pušku nebo závěrovou pušku, jinak skvělá hra
Úžasná hra! Velmi unikátní. Líbí se mi hudba a zvuk FX. Hra má kouzlo. Zábava, akce, dobrodružství, zbraně, koně atd. Bylo by skvělé, kdybych mohl hrát s přáteli (co-op/pvp). I když se hra zdá být prázdná nebo neúplná, jako by něco chybělo. Mapy jsou docela malé. Mohli vyvinout nebo přidat další do hry: více/větší/nové mapy; stvoření, vybavení, děj příběhu postav atd. Hra má potenciál. Hodnotili byste 4🌟, ale úsilí, jedinečnost a kouzlo hry jí dává 5🌟.
zábavné, ale nemůžete hrát hru bez dat nebo wifi připojení, když se hra dostane k zajímavé části.
Zklamaný hrál deset minut a pak musel 2 minuty běhat kolem dlouhého plotu. Naučte ho lézt na ploty!
Grafika je pěkná, ale prosím, udělejte tuto hru realističtější. Úkoly jsou příliš matoucí a nemůžete vyměnit zbraň.
Není možné dokončit jakoukoli misi bez sledování minimálně 100 přidání. Bez toho jsou všechny ostatní funkce dobré. Bt jen tato věc je příliš otravná.
Tohle je velmi špatná hra. Ta grafika je tak špatná. Je to velmi nechutná hra. Jsem velmi nespokojený a pokud se mi podaří tuto hru zničit, budu velmi rád. A nevytvářejte žádné další hry. Dám ti jen údery dolů .
👏👍👍
Toto je nejlepší hra v obchodě Play podle velikosti. Rád jsem to hrál, když se nudím. Jsou tam jen zbraně. Pokud do hry přidáte graned, určitě vám dám 5 hvězdiček.
jedna z nejlepších her pro Android má tolik věcí, ale příběh byl příliš krátký. a mám nějaké návrhy pro tuto hru, a to je možnost obchodu odstranit ji a umístit obchod ve městě, takže musíme prodávat skiny a kupovat zbraně ručně z obchodu. každopádně grafika je v pořádku a také běží hladce na mém druhém telefonu, který má pouze 512 MB RAM. díky za dobrou hru. čekání na aktualizace. a otazka: jak se vam chlapi podarilo vměstnat tolik obsahu pod 20 mb??
🤘Tato hra je úžasná, hrál jsem ji tolikrát a je z koňské kůže a veškeré vybavení je skvělé, líbí se mi 🤘
Hra je na chvíli docela zábavná, dokud nebude těžké dělat nějaké mise a neutratíte spoustu peněz ve snaze zůstat naživu nebo dokončit misi.